Xerox garanciális szervizek

Problémája adódott Xerox készülékével? Segítünk!

Problémája adódott Xerox készülékével? Segítünk!A nyomtatók jól ismert irodai berendezések, szinte nem lehet nélkülük irodai munkát végezni. Természetesen mindig akkor romlanak el, amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk vagy amikor a legkevésbé számítunk egy meghibásodásra. A legjobb, amit ilyenkor tehetünk, hogy azonnal cselekszünk, és felvesszük a kapcsolatot a kijelölt nyomtató szervizzel.

Bennünket bármikor elér, és azonnal igénybe veheti Xerox nyomtató szerviz szolgáltatásunkat, ha szüksége van rá! Ennek érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegye meg az első lépéseket ahhoz, hogy megkezdhessük a javítást!

Csupán annyi a dolga, hogy az űrlapot hiánytalanul és pontosan kitölti, majd pedig továbbküldi nekünk. A hibabejelentő lehetővé teszi, hogy mi fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot, és azt is, hogy tudjuk, milyen jellegű problémával állnunk szemben. A berendezés legfontosabb adatainak birtokában már felkészülten tudunk nekilátni a szervizelésnek.

Minden esetben nagyon pontos  és hiánytalan adatokat tüntessen fel, ha felkeresi nyomtató szervizünket! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Keresse ki a megfelelő települést a térképen és kattintson a megfelelő piros pöttyre és meg fognak jellenni a szervizpont részletes adatai!

Ide kattintva küldhet nekünk egy hibabejelentőt Xerox készülékéről.