Szerviz, monitor, nyomtató, Oki, Lexmark, Xerox, Kyocera, Lenovo notebook, netbook, ultrabook javítás
Tipp! Kedvezményesen javíttatna? Iratkozzon fel hírlevelünkre itt!
Profiszeriz Facebook oldala Profiszeriz Twitter oldala
Új! IT szótár - rövidítések, angol kifejezések magyarázata

Notebook javítási költségei

Főoldal › SZÁMÍTÁSTECHNIKAI Javítások › Notebook javítási költségei

A javítási munkadíjaink a következők

 • Javítási ár fődarab (modul) csere esetén:
  6.250,-Ft-os óradíj amely tartalmazza a notebook precíz szétszerelését,szakszerű hibafeltárását, javítását, összeszerelését Az ár nem tartalmazza a fődarab árát (LCD, DVD, akkumulátor, memória, klaviatúra, stb.), amely külön kerül megadásra.
 • Javítási munkadíj chip szintű javítás esetén:
  A notebook precíz szétszerelését,szakszerű hibafeltárását, követően ajánlatot adunk. Ha visszaigazolják az ajánlatot,  elvégezzük a meghibásodott chip cseréjét. Összeszereljük a készüléket, alaposan leteszteljük. Ennek költsége 10.000,- és 40.000,-Ft közötti költségen szokott megvalósulni.
   
  Szoftverprobléma esetén járó munkadíj:

  10.000,-Ft, amennyiben a notebookon csak szoftveres hiba kerül megállapításra. A javítás ebben az esetben csak a gyári szoftver újratelepítésével történhet, melynek feltétele, hogy megrendelő a gyári telepítő készletet rendelkezésre bocsátja.

Az elvégzett javításra 6 hónap garanciát vállalunk. Amennyiben a notebookon új (más egységen, vagy azonos egység más pozíciójában) hiba keletkezik, az a garancián kívüli új javítási esetnek minősül.

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t!

Beszállítás, házhozszállítás feltételei

Budapesten javításra beszállítás, illetve házhozszállítás díja 5080 Ft/szállítás.

Kiszállási alapdíj Budapesten és megyeszékhelyeken 5080 Ft, Budapest és megyeszékhelyek 25 km-es körzetében 7620 Ft, azon túl nincs alapdíj a kiszállás 121 Ft/km oda-vissza. A kiszállási díjon felül 1 óra munkadíjat minden esetben felszámítunk!

Kedvezmények

 • Egyéni javítások:
  érdemes megőrizni a PROFI-s jótállási jegyet a garanciaidőn túl is, mert esetleges garanciaidőn túli meghibásodás alkalmával 1000 Ft kedvezményt jelent a javítás munkadíjából.

 • Csoportos javítások:
  nagyszámú megbízást hozó céges ügyfeleink részére jutalékos rendszert alkalmazunk. Partneri szerződés keretében forgalomarányos (a szerződésben meghatározottak szerinti) díjkedvezményt kaphatnak a szerviz munkadíjból. Kedvezményes feltételekkel biztosítjuk a kölcsönkészülékeket a javítás idejére. Budapesti Partner esetén 3-5 db készülék felett vállaljuk a készülékek ingyenes be és kiszállítását, a bejelentést követő 24 órán belül. Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken  itt.

Rólunk mondták:
Tegnap visszakaptuk a lenovo-t.Nagyon elégedett vagyok a javítással, KÖSZÖNJÜK a munkát!
Szabó István - MIELE Kft. - VG Ungarn
A nyomtató működik ! Hálásan köszönöm a gyors megoldást ! Ajánlani fogom Önöket.
Malomsoki József - Sokfood Kft.
Köszönöm gyors, és szakszerű ügyintézését. A csapat tényleg profi, legalábbis az ügyfélszolgálat mindenféleképpen!:)
Tachscherer Balázs
A géppel sorozatos problémáim voltak a megvásárlása után, mígnem 2011 őszén az Ön közvetítésével a cég egyik legjobb mérnöke kezébe került (Ön mondta ezt róla, amikor elpanaszoltam, hogy folyton gondjaim vannak vele), aki kiváló munkát végzett, mert azóta nem volt semmi gondom vele.
T*** K****
Köszönöm szépen a rugalmas együttműködést!
Kalocsai Zsuzsanna
Hálás vagyok a fáradozásaikért és a kedvességért.
Illés György
Köszönöm a gyors és kedves reagálást a jelzett problémánkra.
Ferencz Csaba
Ismételten köszönöm a garanciális cserét, valamint azt, hogy a közel három év alatt több esetben telefonon segítettek a műszaki problémáim megoldásában, úgy Önök, mint a műszaki támogatás vonaluk is.
Jónás Gyuláné
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Eddig a sok helyről ahová írtam, csak Önök válaszoltak :) Korrekt cég. Még egyszer köszönöm.
Papp Norbert
Hálás vagyok kedvességükért, különösen Önnek, de főnökének is, hogy megbecsüli az Ön munkáját. Bármilyen hihetetlen, de a mostani munkahelyek körüli mizéria ellenére is meglehetősen ritka ez a kuncsaftokkal való 'előkelő' bánásmód.
Szászné N. Judit

Oki, Lexmark, Xerox, Lenovo, Hanspree, Fujitsu-Siemens, Philips, Hans G, ViewSonic, Nec

Elromlott? Kérjen ajánlatot a javításra ingyen, 1 perc alatt! Tovább az ajánlatkéréshez »

Országos hálózatunk szervizpontjai

Szerviz, monitor, nyomtató, Oki, Lexmark, Xerox, Kyocera, Lenovo, Acer, Fujitsu Siemens, Toshiba, notebook javítás, laptop, netbook, ultrabook javítás