Csináld magad

Projektor hibák

2016. 10. 13.

A projectorok helytelen kezelése hibát eredményezhet a működés során. A következőkben leírt tanácsok segíthetnek egy-egy probléma elhárításában.


Szkenner hibák

2016. 10. 13.

A szkennerek helytelen kezelése hibát eredményezhet a működés során. A következőkben leírt tanácsok segíthetnek egy-egy probléma elhárításában.


Notebook okos telefon hibák

2016. 09. 24.

A notebook és okostelefon helytelen kezelése működési rendellenességet eredményezhet a működés során. A következőkben néhány ötletet gyűjtöttünk csokorba, melyek ellenőrzésével sokszor a hibajelenség egyszerűen orvosolható.


TV hibák

2016. 09. 24.

A TV helytelen kezelése hibát eredményezhet a működés során. A következőkben néhány ötletet gyűjtöttünk csokorba, melyek ellenőrzésével sokszor a hibajelenség egyszerűen orvosolható.


Asztali DVD-lejátszó-hibák

2016. 09. 24.

A DVD és CD helytelen kezelése hibát eredményezhet a működés során. A következőkben néhány ötletet gyűjtöttünk csokorba, melyek ellenőrzésével sokszor a hibajelenség egyszerűen orvosolható.


UPS hibák

2016. 09. 24.

A UPS helytelen kezelése hibát eredményezhet a működés során. A következőkben néhány ötletet gyűjtöttünk csokorba, melyek ellenőrzésével sokszor a hibajelenség egyszerűen orvosolható.


PC hibák

2016. 09. 24.

A PC helytelen kezelése hibát eredményezhet a működés során. A következőkben néhány ötletet gyűjtöttünk csokorba, melyek ellenőrzésével sokszor a hibajelenség egyszerűen orvosolható.


Telefonok Smartphone hibák_1

2016. 09. 23.

A telefonok smartphone-ok helytelen kezelése hibát eredményezhet a működés során. A következőkben leírt tanácsok segíthetnek egy-egy probléma elhárításában.


Monitor hibák

2016. 09. 23.

A monitorok helytelen kezelése hibát eredményezhet a működés során. A következőkben leírt tanácsok segíthetnek egy-egy probléma elhárításában.