Lexmark nyomtatók

A garanciális szolgáltatás feltételei.

A Profi Szerviz a Lexmark nyomtatók magyarországi szervize. Csak a Lexmark International Technology Ltd. által jóváhagyott javításokat végezzük el térítésmentesen.

Az alapgarancia időtartama a vásárlástól számított 12 hónap ezt a Lexmark által kibocsátott garancialevéllel és a vásárlási számla másolatával kell igazolni. A 10 kg alatti súlyú készülékeket az ügyfélnek kell beszállítania a legközelebbi szervizpontra , amelyek ITT találhatóak. A 10kg feletti súlyú készülékeket a szerviz beszállíttatja vagy a helyszínen javítja meg. Ezt minden esetben a szerviz dönti el. Ha igényt tart soron kívüli kiszolgálásra vagy mást emeltdíjas szolgáltatásra, kérem jelezze a hibabejelentés során!

Utángyártott, utántöltött tonerek által keletkezett hibák nem tartoznak a garanciális szolgáltatás körébe!

A kellékanyagokra 12 hónap korlátozott garanciát biztosít a Lexmark. A toner bevizsgálása után tudjuk megmondani, hogy milyen módon és mértékig kap kompenzációt a felhasználó. Az ügyintézéshez szükség van a vásárlási számlára.

  

Hiba bejelentő

Lexmark szervizpontok

Email cím: Lexmark@profiszerviz.hu

Lexmark nyomtató Alkatrész rendelése

 

Lexmark nyomtatószervizünkben minden hiba okára fény derül!

Lexmark nyomtatószervizTöbb nyomtatóval is előfordul, hogy a tipikus, sokak által ismert hibák helyett olyan problémák jelentkeznek működés közben, amikkel a felhasználók eddig sohasem találkoztak. Ha Lexmark nyomtatójával kapcsolatban hasonlót tapasztalt, és szeretné megtudni a probléma pontos okát, bízza a hiba feltárását Lexmark nyomtatószervizünkre!

Lexmark nyomtatószervizünkben olyan szakemberek dolgoznak, akik több éve foglalkoznak a márka berendezéseinek javításával, ezért nincs olyan hibajelenség, aminek ne tudnák a konkrét okát. A pontos megállapításnak köszönhetően a valódi probléma lesz javítva, így kevés az esély arra, hogy a hiba ismét jelentkezzen. Lexmark nyomtatószervizünk rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal és kedvező árakkal várja a márka készülékeinek tulajdonosait. Szakembereink igyekeznek a lehető legrövidebb időn belül megjavítani a berendezést.

Ha kérdései lennének Lexmark nyomtatószervizünk szolgáltatásaival kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Javíttassa nyomtatóját Lexmark szervizben!

Mint minden mással, egy nyomtatóval is előfordulhat, hogy elromlik, nem számít, hogy milyen márkás és mennyire megbízhatóan működött addig. Megesik, hogy kisebb-nagyobb javításokat kell rajta elvégezni, mert valamelyik alkatrésze megsérült.

A Lexmark szervizek egyikére Ön is rábízhatja Lexmark nyomtatója javítását és karbantartását. Válasszon kifejezetten erre a márkára specializálódott márkaszervizt, hiszen ez garantálja, hogy a nyomtató javítása sikeres lesz! A Lexmark szervizekben olyan szakemberek dolgoznak, akik kívül-belül jól ismerik a Lexmark nyomtatókat és azok típushibáit, tudják, hogy mit és hol keressenek, és gyorsan meg tudják határozni, hogy mi lehet a nyomtatóval a probléma.

Azért is érdemes a Lexmark szervizeket előnyben részesítenie, mert a 12 hónapos garancia idején belül a javítások és a karbantartás ingyenesen készül minden tulajdonos számára.

Keresse fel bármelyik Lexmark szervizünket, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken!

 

Problémája van Lexmark készülékével? Szervizünk a rendelkezésére áll!

Problémája van Lexmark készülékével? Szervizünk a rendelkezésére áll! A Lexmark nyomtatók közkedvelt berendezések az üzleti világban, azonban, mint más műszaki berendezésekkel, úgy a Lexmark nyomtatókkal is előfordulhatnak kisebb-nagyobb meghibásodások, amelyek forrását csakis egy tapasztalt, a márka berendezéseit jól ismerő szakember tudja megállapítani. Ha Ön is furcsaságokat észlel nyomtatójával kapcsolatban, válassza a Lexmark szerviz szolgáltatásait!

A Lexmark szerviz szakemberei rövid időn belül választ adnak problémájára, aminek köszönhetően nem kell heteken át hanyagolnia berendezését, így a munka pár napon belül zavartalanul tovább folytatódhat. A Lexmark szervizben a szakemberek a tapasztalataiknak köszönhetően pontosan meg tudják állapítani a probléma forrását, vagyis elég kicsi az esély arra, hogy ugyanaz a hiba megint jelentkezzen a nyomtató használata közben.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a Lexmark szerviz szolgáltatásait, vagy további kérdései lennének a nyomtatókkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!