Lexmark nyomtatók

A garanciális szolgáltatás feltételei.

A Profi Szerviz a Lexmark nyomtatók magyarországi szervize. Csak a Lexmark International Technology Ltd. által jóváhagyott javításokat végezzük el térítésmentesen.

Az alapgarancia időtartama a vásárlástól számított 12 hónap ezt a Lexmark által kibocsátott garancialevéllel és a vásárlási számla másolatával kell igazolni. A 10 kg alatti súlyú készülékeket az ügyfélnek kell beszállítania a legközelebbi szervizpontra , amelyek ITT találhatóak. A 10kg feletti súlyú készülékeket a szerviz beszállíttatja vagy a helyszínen javítja meg. Ezt minden esetben a szerviz dönti el. Ha igényt tart soron kívüli kiszolgálásra vagy mást emeltdíjas szolgáltatásra, kérem jelezze a hibabejelentés során!

Utángyártott, utántöltött tonerek által keletkezett hibák nem tartoznak a garanciális szolgáltatás körébe!

A kellékanyagokra 12 hónap korlátozott garanciát biztosít a Lexmark. A toner bevizsgálása után tudjuk megmondani, hogy milyen módon és mértékig kap kompenzációt a felhasználó. Az ügyintézéshez szükség van a vásárlási számlára.

  

Hiba bejelentő

Lexmark szervizpontok

Email cím: Lexmark@profiszerviz.hu

Lexmark nyomtató Alkatrész rendelése

 

Javíttassa nyomtatóját Lexmark szervizben!

Mint minden mással, egy nyomtatóval is előfordulhat, hogy elromlik, nem számít, hogy milyen márkás és mennyire megbízhatóan működött addig. Megesik, hogy kisebb-nagyobb javításokat kell rajta elvégezni, mert valamelyik alkatrésze megsérült.

A Lexmark szervizek egyikére Ön is rábízhatja Lexmark nyomtatója javítását és karbantartását. Válasszon kifejezetten erre a márkára specializálódott márkaszervizt, hiszen ez garantálja, hogy a nyomtató javítása sikeres lesz! A Lexmark szervizekben olyan szakemberek dolgoznak, akik kívül-belül jól ismerik a Lexmark nyomtatókat és azok típushibáit, tudják, hogy mit és hol keressenek, és gyorsan meg tudják határozni, hogy mi lehet a nyomtatóval a probléma.

Azért is érdemes a Lexmark szervizeket előnyben részesítenie, mert a 12 hónapos garancia idején belül a javítások és a karbantartás ingyenesen készül minden tulajdonos számára.

Keresse fel bármelyik Lexmark szervizünket, és vegye igénybe szolgáltatásainkat! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken!

 

Problémája van Lexmark készülékével? Szervizünk a rendelkezésére áll!

Problémája van Lexmark készülékével? Szervizünk a rendelkezésére áll! A Lexmark nyomtatók közkedvelt berendezések az üzleti világban, azonban, mint más műszaki berendezésekkel, úgy a Lexmark nyomtatókkal is előfordulhatnak kisebb-nagyobb meghibásodások, amelyek forrását csakis egy tapasztalt, a márka berendezéseit jól ismerő szakember tudja megállapítani. Ha Ön is furcsaságokat észlel nyomtatójával kapcsolatban, válassza a Lexmark szerviz szolgáltatásait!

A Lexmark szerviz szakemberei rövid időn belül választ adnak problémájára, aminek köszönhetően nem kell heteken át hanyagolnia berendezését, így a munka pár napon belül zavartalanul tovább folytatódhat. A Lexmark szervizben a szakemberek a tapasztalataiknak köszönhetően pontosan meg tudják állapítani a probléma forrását, vagyis elég kicsi az esély arra, hogy ugyanaz a hiba megint jelentkezzen a nyomtató használata közben.

Ha Ön is szeretné igénybe venni a Lexmark szerviz szolgáltatásait, vagy további kérdései lennének a nyomtatókkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!