NEC kijelzők és projectorok

 

A garanciális szolgáltatás feltételei.

A Profi Szerviz az NEC feliratú monitorok és projektorok magyarországi szervize. Csak a NEC Display Solutions Europe B.V.  által jóváhagyott javításokat végezzük el térítésmentesen.

A monitorokra 12, 24 vagy 36 hónap garancia vonatkozik, legtöbbször háztól házig szállítással. A pontos információ a garnacialevélben kerül leírásra.

A projektorokra 36 hónap háztól házig garancia vonatkozik az első kiskereskedelmi értékesítéstől számítva. A szállítási igényt a központi telefonszámon vagy a hibabejelentő űrlapon jelentheti be (Katt. ide!). Természetesen leadhatja javítandó készülékét a legközelebbi szervizpontukon is.(Katti. ide!)

Mechanikai sérülésekre (törésekre) nem vonatkozik a garancia!

A készülékekhez a nagykereskedők számára biztosítjuk a PROFI SZERVIZ garancialevelét. Annak tartalmából egyértelműen kiderül, hogy milyen szolgáltatás vonatkozik az adott készülékre. Ha nem kapott ilyen garancialevelet akkor kérje azt a kereskedőjétől!

Ha a a készülék a kicsomagolás után hibásan működik, vagy esetleg sérült, hiányos, kérjük forduljon közvetlenül a kereskedőhöz ahonnan azt vásárolta. Szervizünk nem tud segíteni csere és visszavásárlási problémák kezelésében.

Hiba bejelentő

Szervizpontok

Tel.: +36 1 814 8090

Email cím: nec@profiszerviz.hu