PrinterCASCO

PrinterCasco - garantáltan működő nyomtató, ameddig a toner tart!

A toner vásárlás nem kis befektetés!

Került már olyan helyzetbe, hogy megvásárolta a drága alkatrészt, majd  röviddel ezután készüléke használhatatlaná vált?

Tapasztalta már, hogy egy sürgős munka kellős közepén kellett szerelőt keresnie, mikorra és mennyi pénzért javítják meg a nyomtatóját?

Hogy érezte ettől magát?!

Kiszolgáltatott volt?

Úgy érezte a körülmények hatása alatt áll?

Megelőzhető mindez a PrinterCasco-val.

  • Ezentúl is kerülhet ilyen helyzetbe. Megvásárolja a tonert,de ki garantálja, hogy néhány nap múlva nem hibásodik meg a készüléke? Ki segít Önnek ilyenkor? Hát a  PrinterCasco!

  • Ezentúl nem kell azért aggódnia, hogy mikorra és mennyi pénzért javítják meg nyomtatóját, hisz a PrinterCascoval ez jól kiszámítható előre!

  • Valószínűleg van olyan szakember akihez fordulhat apróbb, átlagos informatikai problémák megoldásáért. Ám egy nyomtató megjavítása, a megfelelő pótalkatrész beszerzése rövid időn belül, meghaladja az Ő lehetőségeit is. A PrinterCasco mögött olyan csapat áll, amely rendelkezik állandó alkatrész készlettel, hozzáértő szakemberekkel, hogy az Ön nyomtatási gondját néhány napon belül, garantáltan megoldja!

  • Kiderül, hogy a javítás többe kerül mint egy új nyomtató megvásárlása, ezért másikat venne,de a régi típust már nem  találni!? Vagy garanciális készülékét, a gyártó lecserélte egy korszerűbbre? Így nem lehet a frissen vásárolt tonert régi készülékből áttenni az újba. A PrinterCasco biztosít Önnek cserekészüléket bele való tonerrel, és átveszi Öntől a hibás készüléket a hozzá vásárolt tonerrel együtt. A PrinterCasco garantálja, hogy a tonerre költött jelentős összeg nem vész kárba!

Kérje a PrinterCasco-t a szakeladótól, és szabaduljon meg végleg a toner vásárlással járó kockázatoktól!

Mit biztosít pontosan a PrinterCasco az Ön számára?

  • Telefonos segítség nyújtást a nyomtatója használatával kapcsolatosan.

  • Helyszíni hiba elhárítást. Tehát nem kell a készülékét szállítania, szervizt keresnie.

  • Következő munkanapon megkezdjük a hiba elhárítását. Eszköz készlet és szaktudás tekintetében fel vagyunk készülve a legtöbb készülék hiba azonnali elhárítására

  • 5 munkanapon belül garantáltan újra nyomtathat! Ha gazdaságosan nem javítható az Ön készüléke, akkor végleges csere készüléket adunk. Vagy kölcsönzünk Ön számára egy hasonló vagy nagyobb  teljesítményű nyomtatót arra az időszakra amíg az eredetit tudta volna használni a megvásárolt tonerrel.

  • Ha több tonerhez megvette a PrinterCasco szolgáltatást és nem tudunk cserekészüléket biztosítani felhasználásukhoz, akkor eredeti áron visszavásároljuk azokat. Ha igényli, rövid időn belül biztosítunk olyan tonereket és készüléket amivel dolgozhat tovább.

  • Amennyiben nem elégedett a szolgáltatásunkkal pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Csupán azt kell elmondania nekünk, hogy mi az oka a döntésének.

Mi a biztosíték arra hogy be is tartjuk amit ígérünk?

A szolgáltatást a Profi Elektronikai Szerviz végzi, amely közel húszéves tapasztalattal rendelkezik nyomtatók javítása terén.

Garanciálisan javítja a HP, Kyocera, OKI, Lexmark és a Xerox gyártmányú készülékeket.

Országos hálózatával gyorsan meg tudja valósítani a helyszíni javítási igényeket is.

A pénz visszafizetési garanciánk okán nincs kockázata Önnek.