Rólunk

Küldetésünk:

Egy olyan országos szervizhálózat működtetése, mely színvonalas javítási szolgáltatás nyújtására képes az LCD monitor, LCD TV, PC , Szerver, Notebook és nyomtató javítási szolgáltatások  területén.

Célunk:

Hozzásegíteni a gyártókat, forgalmazókat és eszközüzemeltetőket ahhoz, hogy felépítsék, megőrizzék és növeljék a termékeik márkaismertségét (elismertségét) úgy, hogy a Profi Szerviz hálózata által nyújtott  szervizszolgáltatás gyors, magas szakmai színvonalú és reális árú.

Cégfilozófia

Függetlenségünkből adódó pártatlanságunkra és annak folyamatos biztosítására szerveződünk, nálunk valamennyi készülék egyformán magas színvonalú kiszolgálásban részesül. Cégünk több hazai és külföldi gyártóval, forgalmazóval áll folyamatos kapcsolatban mind a garanciális javíttatás, mind az alkatrészbeszerzés területén azért, hogy nálunk mindig az ügyfél igényei állhassanak a középpontban.

Ügyfélkezelés magas színvonalon: budapesti szervizközpontunkban három munkaállomáson egy időben állunk ügyfeleink rendelkezésére: készülékét átvesszük, javítását regisztráljuk, megjavított készülékét megtisztítva, kiadjuk. Tanácsainkkal segítünk a szállításban, az üzembe helyezésben. Ügyfélfogadó helyiségünk tágas, modern elvek szerint kialakított.

Országos hálózatunkkal a teljes hazai lefedettséget biztosítjuk ügyfeleinknek: a lehető legkisebb ráfordítással juthatnak el szervizpontjainkra, és a legrövidebb időn belül visszakapják megjavított készülékeiket.

Minden készülékhibát elhárítunk: szervizünk munkatársai magasan és folyamatosan képzettek. Korszerű eszköz- és műszerparkkal, kiforrott logisztikai és humánerőforrás-kapacitással rendelkezünk.

Piaci tapasztalatok

Piacvezető szerepet töltünk beA magyar piac jelentős hányadát látjuk elszakterületünkön a monitorok és nyomtatók javításával. Bizonyítja vezető szerepünket az évről évre növekvő és állandóan visszatérő ügyfelek száma és az országos ügyfélkör.

Nagyáruház-láncokkal kiépített szoros kapcsolat: a nagyáruház-láncok például azAuchan, MediMarkt, Metro, TESCO komoly mennyiséget adnak el az általunk garanciázott termékekből, így lehetőségünk nyílik gyors és közvetlen munkakapcsolatok kialakítására velük, melyet ügyfeleink előnyére fordítunk.

Szolgáltatásaink

Elektronikai cikkek garanciális és fizetős szervizelése: többek között LCD monitorok; otthoni, üzleti és nagyteljesítményű nyomtatók; notebook-ok, UPS-ek, projektorok, Tápegységek javítása.

Hozzáadott szolgáltatásaink: garanciajegy értékesítése, kiterjesztett garancia biztosítása, szaktanácsadás, helpdesk-szolgáltatás, helyszíni üzembe helyezés, meghibásodott készülékek be- és kiszállítása.